#

Intelligent Signal Processing and Communication Systems
"The Decade of Intelligent and Green Signal Processing & Communications"
December 7-8, 2011 Chiangmai, Thailand

An International Symposium on Intelligent Signal Processing and Communication Systems (ISPACS) is an international forum for research exchange; especially in the area of Signal Processing and Communication. Had been initiated in 1992, and circulated around pacific region, the ISPACS-2011 has almost completed its two decades. The coming ISPACS-2011 is its 18 th . This is the 3 rd ISPACS that organized in Thailand since 1999.
More information : http://www.ispacs2011.org

Technical Program : http://www.ispacs2011.org/?page=news
Important Dates : http://www.ispacs2011.org/?page=dates
Registration : http://www.ispacs2011.org/?page=register
Conference Venue : http://www.ispacs2011.org/?page=conference
Contact Us : http://www.ispacs2011.org/?page=contact

ISPACS-2011 Technical Program (7-9 December 2011)
Detail Program
Download PDF / Comprehensive Excel Files
Program at a Glance
HTML View / Download PDF
TIME Wednesday, Dec 7th, 2011
14:00-19:00 Registration
19.00-20:30 Welcome Cocktail Drink
Day 1 TIME Thusday, Dec 8th, 2011
8:00-8:45 Registration
8:45-9:00 Opening ceremony
9:00-9:45 1st Keynote speech: Prof.S. Nordholm
9:45-10:30 2nd Keynote speech: Prof.Hitoshi Kiya
10:30-11:00 Coffee Break (30 mins)
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4 Room 5
Session TAM1-1 TAM1-2 TAM1-3 TAM1-4 TAM1-5

11:00-11:15 Parallel Sessions TAM
11:15-11:30
11:30-11:45
11:45-12:00
12:00-12.15
12:15-13:30 Lunch (1 Hr 15 mins)
Day 2 Session TPM1-1 TPM1-2 TPM1-3 TPM1-4 TPM1-5
13:30-13:45 Parallel Sessions TPM1
13:45-14:00
14:00-14:15
14:15:14:30
14:30:14:45
14:45:15:00
15:00-15:15
15:15-15:30 Coffee Break (15 mins)
Session TPM2-1 TPM2-2 TPM2-3 TPM2-4 TPM2-5
15:30-15:45 Parallel Sessions TPM2
15:45-16:00
16:00-16:15
16:15-16:30
16:30-16:45
16:45-17:00
17:00-17:15
19:00-20:30 Conference Banquet
TIME Friday, Dec 9th, 2011
8:30-9:00 Registration
9:00-9:45 3rd Keynote speech: Prof.Steven H. Voldman
9:45-10:30 4th Keynote speech: Prof.Momtchil Peev
10:30-10:45 Coffee Break (15 mins)
Room 1 Room 2 Room 3 Room 4
Session FAM1-1 FAM1-2 FAM1-3 FAM1-4

10:45-11:00 Parallel Sessions FAM1
11:00-11:15
11:15-11:30
11:30-11:45
11:45-12:00
12:00-12.15
12:15-13:30 Lunch (1 Hr 15 mins)
Session FPM1-1 FPM1-2 FPM1-3 FPM1-4
13:30-13:45 Parallel Sessions FPM1
13:45-14:00
14:00-14:15
14:15:14:30
14:30:14:45
14:45:15:00
15:00-15:15
15:15-16:00 Poster Session & Coffee Break (45 mins)
Day 3 Session FPM2-1 FPM2-2 FPM2-3 FPM2-4
16:00-16:15 Parallel Sessions FPM2